Wolky - eigentijdse schoenen van Nederlandse bodem

Wolky schoenen, sommigen zullen de originele schoenenwinkel van Kees Diks nog wel kennen, zijn voorgekomen uit de wens van Kees die graag zijn eigen visie in de verschillende schoenen wilde stoppen.

En laten we het zo stellen, dat is hem zonder twijfel gelukt, want Wolky schoenen zijn niet alleen er modieus, maar hebben ook nog eens een geheel eigentijdse uitstraling.

Kees Siks was niet tevreden met het aanbod dat hij probeerde te verkopen in zijn schoenenwinkel. Hij wilde eigentijdse, maar gelijkertijd ook erg goede schoenen.

Inmiddels is Wolky uitgegroeid tot een volwaardig schoenenmerk, dat in tal van schoenwinkels te koop is.

Wolky Cebu Sandalen en slippers

Verreweg het meest bekend zijn toch wel de Wolky Cebu Sandalen en de slippers van het merk, die in verschillende variaties te koop zijn.

Kenmerkend zijn de toch enigszins afwijkende vorm en de zeer goede pasvorm. Deze komt het lopen op de sandalen en de slippers alleen maar ten goede, en de zool draagt dan ook bij tot het draag- en loopgemak dat uit de Wolky Cebu voortkomt.

Een sandaal die ook geschikt is om wat langere afstanden te lopen. De slippers kennen hetzelfde comfort en draaggemak, en zijn ook geschikt als je buiten het strand op slippers wilt lopen.

Andere typen schoenen van Wolky

Inmiddels is Wolky al veel meer dan alleen maar een fabrikant van sandalen en slippers, en biedt het merk ook andere schoenen aan. Wel overigens voor iedere denkbare gelegenheid.

De schoenen die het merk in de winkels heeft liggen kennen natuurlijk ook weer het kenmerkende draaggemak, en bieden dezelfde comfort.

Een speciaal soort schoen, die de meeste schoenmerken niet weten te bieden, zijn de klompen van Wolky.

Klompen die doorgaans toch niet echt bekend staan om enerzijds een modieus uiterlijk, en anderzijds bekend staan om comfort en draaggemak.

Dat is bij de klompen van Wolky geheel ander. Modieuze schoenen zijn het, die het comfort en het draaggemak van Wolky combineren met de duurzaamheid van ouderwetse Hollandse klompen.

Bovendien zijn de Wolky Klompen, maar dat is vanzelfsprekend ook van toepassing op de schoenen, de slippers en de Wolky Cebu sandalen, in allerlei kleuren en prints leverbaar.

Nieuwste producten : totaal 13 producten van € 89,95 tot € 159,95