Slip ons op zomerschoen.nl

Slip ons zijn momenteel razend populair, en het fijne van slip ons is het comfort, het lijken bijna pantoffels.

Maar zo zien de slip ons er helemaal niet uit, het zijn net van die hippe sneakers.

Creatievelingen kunnen ook helemaal hun gang gaan, aangezien deze speciale schoentjes op verschillende manier kunnen worden gestyled. Zo kunnen de slip ons voor allerlei soorten gelegenheden gebruikt worden.

Wat zijn slip ons nu eigenlijk?

Slip ons zijn een soort sneakers, alleen beschikken ze over een wat dikkere zool. Deze zool is in de meeste gevallen wit van kleur.

Er zijn ook dergelijke schoenen op de markt waarvan de bovenkant van stof is, of zelfs van leer. Vaak hebben deze schoentjes een speciale print, bijvoorbeeld een zebraprint.

Misschien ben je daar niet zo gek op? Geen zorgen, de schoenen zijn ook verkrijgbaar met een glans eroverheen.

Het model van de schoentjes doet al snel denken aan die van een oudewetse bootschoen.

De eerste indruk van is dat ze casual zijn, maar er kan nog zoveel meer. En de moderne en hippe schoentjes zijn gemakkelijk te combineren met verschillende soorten kleding, voornamelijk vrouwelijke kleding.

Maak de slip ons uniek! Je kunt werkelijk alle kanten op met deze leuke schoentjes. De schoen heeft een wat sportief model, maar kan ook goed gebruikt worden voor andere gelegenheden. Ze zijn ook geschikt om een wat luxere en klassiekere uitstraling te krijgen. Dit kan simpel worden gedaan, probeer de rest van je outfit gewoon wat chiquer te maken.

Ben je meer van de zogenaamde 'city chic' look? Draag de schoentjes dan onder een mooie spijkerbroek, het liefst een skinny spijkerbroek. Draag daarbij nog een chique blouse en een mooi blazertje om het plaatje compleet te maken. Een leuke en hippe handtas maakt het helemaal af. Mocht het toch nog wat te fris zijn buiten? Draag dan een lange zwarte jas, en je zult geheid de aandacht stelen op straat.

Slip ons zijn geschikt om te dragen onder ontelbaar veel soorten outfits, bijvoorbeeld wanneer je een rok wilt dragen. Draag overigens geen korte rok, dat is een echte 'no-go'. Kies voor een rok met een gemiddelde of lange lengte. Een wat meer stoere uitstraling kan door bij de slip ons een zwarte leren jas te dragen. De schoenen kunnen ook gedragen worden bij een bomberjack of zelfs een jogger.

En als we heel eerlijk zijn? Slip ons zijn ideaal voor eigenlijk iedere outfit!

 

 

 

Nieuwste slip ons : totaal 2 producten van € 59,99 tot € 108,00