Zomerschoenen voor kinderen

Nieuwe zomerschoenen kopen voor je kind? Natuurlijk ben je dan bij ons aan het juiste adres, want we hebben een zeer grote collectie schoenen voor kinderen voor de komende zomer. Zowel voor jongens, als voor meisjes.

Kies uit ons ruime aanbod aan verschillende sandalen, slippers en sneakers van merken zoals: Reef, Keen, Teva, Shoesme, Timberland en nog veel meer.

De keuze is enorm. Kies daarom in het menu je favoriete soort, model, merk of kleur, en de passende maat, en begin met shoppen.

Ongeacht of je schoenen zoekt voor meisjes of voor jongens.

Tips: Schoenen voor kinderen kopen

 

  1. Kindervoeten groeien als kool, maar helaas niet regelmatig. Het is dus zaak regelmatig te kijken of de schoenen nog passen. En vergeet dan de gymschoenen op school niet!
  2. Schoenen passen is niet het allerleukste, bestel de schoenen lekker online en pas rustig thuis.
  3. Twijfel je toch heel erg, ga dan naar een schoenenwinkel, die geschoolde vakmensen in dient heeft. En laat je dan niet helpen door de zaterdaghulp.
  4. Pas schoenen altijd in de middag, de voetjes zetten uit in de loop van de dag.
  5. Pas altijd beide schoenen, kindervoetjes kunnen behoorlijk verschillen tijdens de groei
  6. Past de schoen? Vragen werkt meestal niet : druk met je duim op de neus van de schoen en vraag je kind met zijn teen te wiebelen. Er moet bij nieuwe schoenen ongeveer een centimeter ruimte zitten.
  7. Uitneembare zool? Perfect, haal deze eruit en laat je kind erop staan. Nu zie je hoever de tenen komen.

Het allerbelangrijkst? Hou in ieder geval ook rekening met de wens die je kind zelf heeft, alhoewel je misschien niet altijd die keuze kunt waarderen. Hoe mooier de kinderen zelf hun schoenen vinden, hoe blijer ze zijn met de aankoop en hoe zuiniger ze op de schoenen zullen zijn.

Nieuwste kinderen producten : totaal 43 producten van € 22,39 tot € 86,99