Sandalen met dichte neus voor de zomer van 2017

De sandaal met dichte neus is eigenlijk, als je het goed bekijkt, een combinatie van normale sandalen en de dichte schoen. Wat dat betreft heeft dit type schoenen ook de voordelen van de normale sandalen en de dichte schoen.

Sandalen staan bekend als een lichte en luchtige schoen, en daarom wordt het vaak gedragen als het lekker en warm weer is buiten. Een nadeel vinden veel mensen toch juist ook weer de openheid van de schoen, en dan met name de open tenen. Gevoelig voor stoten en dus van het blesseren van de tenen.

Dat is natuurlijk vooral van toepassing bij kinderen, die toch vaak wat minder voorzichtig zijn. De sandaal is dan ook het type schoen met de meeste verwondingen aan de tenen.

De sandaal met dichte neus zorgt er juist voor dat de tenen beschermd zijn, terwijl het toch ook weer een lichte en luchtige schoen is. Ideaal dus voor de zomermaanden, en vooral ideaal voor kinderen die graag buiten op ontdekking gaan of ravotten.

Takken tussen de tenen zijn geen probleem meer, en je krijgt ook niet zo snel scherpe tenen tussen de tenen. Want ook als je soms wat onhandig bent, graag einden gaat wandelen, of in de zomervakantie graag door de bergen of een ietwat ruig terrein loopt, kun je met sandalen met dichte neus rustig lopen zonder dat je bang hoeft te zijn voor blessures aan tenen en dergelijke.

Vandaar ook dat ook steeds meer volwassenen graag sandalen met dichte neus dragen.

Keen is pionier op het gebied van dit soort sandalen, en het merk biedt dan ook diverse uitvoeringen, kleuren en prints.

Dichte Sandalen voor kinderen

De dichte neus sandalen voor kinderen zijn sandalen voor meisjes en jongens die van lekker buitenspelen houden, of gewoon te vaak hun tenen stoten bij open sandalen.

De meeste modellen zijn in feite uniseks, wat wil zeggen dat deze sandalen zowel door jongens als door meisjes gedragen kunnen worden, en zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar.

Daarbij bepaalt hooguit de kleur of een sandaal met dichte neus meer iets is voor een jongen of voor een meisje.

En laten we eerlijk zijn, onze kinderen weten precies of ze een schoen mooi genoeg vinden om aan te trekken. Daar weet onder andere het reeds genoemd merk Keen erg goed op in te springen, door de kleuren en de prints goed aan te passen voor jongens, en voor meisjes.

Maar natuurlijk is er ook een zeer ruime keuze, van verschillende merken, voor volwassenen. Want je ziet steeds meer mannen en vrouwen in hun vrije tijd op sandalen met dichte neus wandelen. Ook voor volwassenen, waar de modegevoeligheid natuurlijk nog groter is, zijn diverse vormen, kleuren en prints verkrijgbaar.

Overigens zijn bekende merken Adidas, Geox, Teva, Wolky en Merrel. Erg populair zijn de Keen sandalen met dichte neus.

Nieuwste sandalen dichte neus : totaal 207 producten van € 20.97 tot € 153.00