Nieuwste sandalen voor de zomer

Sandalen draag je eigenlijk voornamelijk in de zomer, tijdens de heerlijke warme zomerdagen. Maar sandalen zijn natuurlijk ook uitermate geschikt als je in de winterzon op vakantie gaat.

Sandalen kun je kopen in alle soorten en maten. Van hele exclusieve en nette hoge sandalen tot de stevige outdoorsandalen zoals we die van Teva en Keen kennen.

Wij bieden sandalen voor heren, damessandalen, maar ook verschillende sandalen voor jongens en meisjes. Allemaal overzichtelijk, zodat je snel en simpel de juiste sandaal kunt vinden.

Zoek je liever op type of soort sandaal, merk of maat? Kijk dan in het menu.

De nieuwste sandelen in verschillende kleuren

Een erg populaire kleur is het nieuwe zwart. Zwart lijkt het komende seizoen de meest modieuze kleur te worden.

Maar de nieuwste sandalen zijn ook te koop in verschillende andere moderne kleuren, en dat zijn toch wel de trends voor sandalen de komende zomer. Zwart, maar ook lekker fel gekleurd.

Knal-rood, kanarie-geel, tropisch blauw en gras-groen. Dat klinkt misschien als een ontplofte verfdoos, maar als je modieuze sandalen wilt zou het best eens de inhoud van uw schoenenla kunnen worden.

Niet alleen zijn er toch wel weer speciale sandalen, en erg mooie kleuren, ook zijn de sandalen weer in meerdere modieuze prints te koop.

Niet alleen dus een lekker zittende schoen die ook nog eens lekker luchtig is, maar ook een plaatje voor het oog.

Een andere trend die deze zomer erg populair lijkt te worden zijn de sandaletten. Modieuze sandalen voor dames die er toch ook weer helemaal volgens de laatste mode bij willen lopen. Eigenlijk kun je deze sandalen omschrijven als dichte damesschoenen, die dan toch ook weer niet dicht zijn, vaak zelfs met hak.

De juiste maat

Bij het kiezen van de maat moet je bij sandalen eigenlijk dezelfde normen aanhouden als bij dichte schoenen. Waar je bij gewone schoenen moet voelen hoe ver je tenen rijken kun je dat bij sandalen mooi zien. Mensen hebben de neiging de tenen tot aan de rand van de sandaal te laten komen, maar dan is de sandaal eigenlijk te klein. Je tenen schuiven over de rand, stoten zich aan stenen en omdat ze zo ver naar voren staan steunen de straps ook minder.

Bij sandalen moet je net als bij gewone schoenen een centimeter of zo ruimte aan te voorkant hebben, te groot is ook weer niet goed, je gaat dan struikelen over het uitstekende deel.

Nieuwste sandalen : totaal 121 producten van € 22,39 tot € 431,20