Reef slippers online shoppen

Eindeloos combineren met Reef slippers

Ben jij op zoek naar dé teenslippers van dit moment? Ontdek dan de nieuwste collectie van Reef. Hoewel teenslippers van Reef uiteraard ook te verkrijgen zijn in opvallende kleuren, zijn de basiskleuren neutraal en tijdloos. Dit maakt een paar Reef slippers dé must-have van dit seizoen. Ze zijn immers overal mee te combineren, ideaal! Daarnaast zijn de teenslippers comfortabel, sportief en gaan ze jarenlang mee. Bovendien heeft Reef een geweldig assortiment, waar je altijd vindt wat je zoekt.

Reef Fanning

De Fanning is een noemenswaardige klassieker van reef. Deze slipper heeft namelijk een flesopener in de zool ingebouwd. Terwijl deze lekkere slipper met brede straps dat helemaal niet nodig heeft om een top-slipper aan je voeten te zijn.

Daarnaast is het maar te hopen dat je niet al te vaak in de hondpoep gestaan hebt voordat je de opener gebruikt. Een leuke gimmick maar wellicht kun je toch beter de truk met de aansteker leren. Als je dat kunt krijg het het flesje namelijk met alles open wat maar iets hefboom heeft.

Ben jij klaar voor een avontuurlijke zomer?

Met Reef slippers ben jij klaar voor een avontuurlijke zomer. Trek eropuit met je vrienden, bouw een kampvuur met de liefde van je leven of geniet tijdens een strandwandeling met familie. Gun je voeten alle comfort met deze stoere slippers, avontuur ten voete uit!

Reef Draftsmen

reef draftsmen
De leren slipper draftsmen is een van de top slippers van Reef. Het warme comfort van leer maar met de ideale beach look. Behalve in getoonde camel kleur is de reef draftsmen ook verkrijgbaar in diverse andere bruine tinten.

Reef Little Ahi

kinder teenslipper reef
Voor kids is de Little Ahi de klassieker. Basic teenslipper maar met een hielbandje (in de kleine maten) om te voorkomen dat ze voortdurend uit en kwijt zijn.

Reef Little Stargazer

Reef little Stargazer
De Reef voor kleine fashionistas. Deze slipper is net wat verfijnder dan de Little Ahi

Reef A-Maze

Reef A Maze
Niet alleen op de strap zit een doolhof-motief. In de zool zit een heus doolhof spel ingebouwd. Altijd een spelletje mee als je je gaat vervelen.

Reef We Heart

Het we heart project van Reef is een samenwerking tussen de ontwerpers bij reef en artiesten in opkomende landen. De reef slippers en schoenen worden afgewerkt met stoffen en straps die in de betreffende landen ter plaatse gemaakt zijn. Het we heart werkte al samen met landen als Togo en Oeganda. Momenteel vinden we schoenen met ontwerpen uit Guatemale en India bij reef.

reef mystic seas
Luxe leren slipper afgewerkt met een handgeweven strap uit India.
reef stargazer
De klassieke ruberren stargazer afgewerkt met een kleurrijke strap. Handgemaakt in Guatemala. Binnen deze we heart collectie zijn ook kleurrijke espadrilles en sandalen te vinden.

Meer informatie bij reef.com

Nieuwste producten : totaal 1 producten