Havaianas - de klassieke teenslippers

Havaianas zijn klassieke teenslippers of, zoals dit schoeisel ook wel genoemd wordt, flip flops. Zeg slipper, en je denkt aan het typische model waar de Havaianas bekend om zijn.

Dat het dan eigenlijk om een teenslipper gaat, geeft wel aan hoe verbonden de term slipper met deze klassieker is.

De collectie van Havaianas gaat echter veel verder dan de eenvoudige flip flops. Het merk heeft stevigere sportslippers, maar ook regenlaarzen en hoezen voor iPads en Iphones.

Voor hun espadrilles wordt de zool van een slipper gebruikt, en zo kan je het vertrouwde gevoel aan je voeten hebben.

Net als de slippers van Ipanema, zijn deze slippers afkomstig uit Braziliė. Alhoewel de naam anders doet vermoeden. Het merk verwijst namelijk naar Hawaii. En om de wereldreis af te maken: de originele teenslippers zijn afgeleid van de Japanse zori.

espadrilles havaianas

Espadrilles havaianas

Havaianas is het slippermerk bij uitstek, maar heeft ook een aantal canvas schoenen en espadrilles in de collectie. Naast natuurlijk de eerder genoemde regenlaarzen. Hoef je bij kouder weer niet meteen afscheid te nemen van dit merk. Havaianas sandalen freedom

Freedom sandalen

Je vertrouwde Havaianas slippers zijn nu ook verkrijgbaar in een luxere uitvoering, om 's avond sjiek voor de dag te komen. Voorzien van een hielband waardoor het in feite sandalen zijn, en het bekende flip flop geluid verdwijnt.

freedom sandalen

Wat ze meer geschikt maken voor een avondje uit of een etentje in een restaurant dan de gewone slippers. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Mara Hoffman

Houd je van een vrolijke print, dan zijn de door Mara Hoffman ontworpen slippers iets voor jou Bijna zonde er de hele dag op de lopen.

Mara Hoffman

Uitermate geschikt om wat extra zomers aan je voeten te dragen, want al die exotische kleuren en prints horen helemaal bij de zomer. Ook deze slipper worden natuurlijk ook weer gekenmerkt door dezelfde kwaliteit als andere Havainas.

Nieuwste producten : totaal 8 producten van € 22,95 tot € 36,00