Ecco zomerschoenen online shoppen

Het Deense schoenenbedrijf Ecco heeft in niet eens zo heel lange tijd naam en faam gekregen voor de hoogwaardige comfortabele schoenen die ze maken. Inmiddels is ecco een van de grotere merken schoenen op de wereld en hun collectie omvat dan ook zo een beetje alle soorten schoenen.

 

Ecco staat bekend om het hoogwaardige leer dat ze gebruiken in hun schoenen. Om aan de hoge strandaard te voldoen beschikken ze over eigen leerlooierijen onder andere in Nederland. 

Leer speelt een belangrijke rol in de schoenen van ecco en je vindt het dan ook in vrijwel alle schoenen terug. Maar ook in combinaties zoals in de intrinsic series of de outdoorsandalen voor jongens.

 

En andere serie van ecco is de Biom collectie, lichte sportieve schoenen, voor dagelijks gebruik of specifiek voor een sport zoals de golfschoenen.

Wat hun functie ook is, ecco schoenen zijn prima te dragen als nette schoenen maar de (teen)slippers, sandalen en sneakers zijn net zo goed geschikt voor uitsluitend vrije tijd.

Er is een reden waarom ECCO schoenen een jarenlange reputatie voor een onberispelijke vakmanschap hebben. Opgericht door Karl Toosbuy in 1963, begon ECCO met slechts 16 werknemers in een oud fabrieksgebouw in Denemarken. Vanaf de eerste dag, was Karl's missie om de meest comfortabele schoenen mogelijk te maken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of details. Dankzij jaren van hard werken en altijd de klant voorop, groeide het jonge bedrijf tot de huidige omvang. Vandaag de dag is Karl's stijl nog steeds in het hart van elk paar ECCO schoenen terug te vinden. Of u nu een slanke paar ECCO sandalen of een sportieve paar ECCO sneakers kiest, u merkt meteen dat dit merk voortdurend streeft naar ongeëvenaarde kwaliteit, ongelooflijk comfort en moderne stijl en dit alles tegen een redelijke prijs. 

Nieuwste producten : totaal 1 producten