Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

Adidas 2017Nog even en dan is het weer eind december. Natuurlijk een hele leuke en gezellige tijd, met eerst de kerstdagen en dan oud en nieuw. Eerst genieten van de gezellige sfeer met Kerstmis, en dan lekker oliebollen eten en natuurlijk vuurwerk afsteken.

Maar wist je dat voor echte schoenenliefhebbers de leukste tijd pas komt na de feestdagen in december?

Allereerst krijgen we natuurlijk in januari de opruiming. Een ideale tijd om een paar, of misschien wel meerdere paren, goedkope schoenen op de kop te tikken. Weliswaar nog van de collectie van dit jaar, maar toch. Als het niet eg is om in schoenen van de oude collectie te lopen, en waarom zou je dat erg vinden als de prijs klopt, dan is januari de ideale tijd om nieuwe schoenen te kopen.

Maar dat is nog niet alles, want direct na de opruiming, en soms zelfs tijdens de opruiming, komt de nieuwe collectie in de winkels en online winkels. Dus ook bij ons in onze shop.

En we kunnen al vast verklappen dat de collectie 2017 er eentje wordt waar veel vrouwen en mannen hun ogen op zullen uitkijken.

We kunnen natuurlijk nog niet alles verklappen, maar het wordt een heerlijke zomer als het gaat om schoenen. Nieuwe modellen, oude trends die weer nieuw leven wordt ingeblazen, en ga zo maar door.

Het wordt een zomer met de meest prachtige sneakers, die niet alleen heerlijk lopen, maar ook nog eens van frissen tinten en kleuren voorzien zijn, en natuurlijk de zolen. Want daar zal ook een reeds bestaande trend worden voortgezet.

Om nog maar te zwijgen over de slippers die de nieuwe collectie voor de zomer van 2017 gaan sieren. Je zult er spontaan van naar het strand willen, dat kunnen we je alvast verklappen. En de nieuwe kleuren, en combinaties van kleuren... Nee, we zeggen niet. Komt maar gewoon kijken als de nieuwe collectie wordt aangeboden in onze webshop.

Dus na de feestdagen, hou onze webshop goed in de gaten.