Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

NubbikGoedkope heren schoenen van goede kwaliteit zijn helemaal niet moeilijk te vinden in Nederland, want het wil absoluut niet zo zijn, dat alleen de dure heren schoenen goed zijn. Ook goedkopere merken bieden voldoende kwaliteit.

Deels ligt dat echter ook een beetje waar en wanneer je heren schoenen gaat kopen.

Sommige merken zijn gewoon ontzettend duur, maar bieden ook een goede kwaliteit. Veel van dit soort merken, neem als voorbeeld schoenen van Tommy Hilfiger, zijn doorgaans niet de schoen die het overgrote deel van de mannen zou kopen.

Toch zijn er ook momenten dat dit soort schoenen voor iedereen haalbaar zijn, als de collectie van verleden jaar in de opruiming te koop staat. Als je er een beetje vroeg bij bent in de opruiming, dan kun je een paar merkschoenen vinden tegen een hele redelijke prijs.

Maar er zijn natuurlijk ook merken die ook buiten de opruiming een stuk goedkoper zijn dan de dure merken, terwijl de kwaliteit niet of nauwelijks minder is.

Daarbij moeten we natuurlijk wel voorop stellen dat voor de een schoenen van 150 euro heel veel geld is, terwijl een ander schoenen van 80 euro al heel veel zal vinden.

Neem nu bijvoorbeeld het merk Nubikk. Dat zijn goede schoenen, van goede kwaliteit, maar het prijsniveau is toch een tikkeltjes hoger.

Vans daarentegen, één van de merken die wij ook aanbieden in onze webshop, zit aan de ene kant op een lager prijsniveau van rond de 50 a 100 euro, en is ook een schoen van zeer goede kwaliteit.

Er zijn dus meerdere merken die goede kwaliteit leveren zonder daar meteen honderden euro's voor te vragen. Belangrijk daarbij zijn heel simpel gezegd drie dingen.

  1. Bepaald vooraf wat je maximaal wilt uitgeven aan heren schoenen.
  2. Ook de collectie van verleden jaar bevat prima schoenen, die stukken goedkoper zijn.
  3. Het type schoen, want er zijn schoenen en schoenen, en ook appels en peren vallen niet met elkaar te vergelijken. Bedenk dus vooraf welk type schoen je nodig hebt.

En vergelijk. Dat is de reden dat wij in onze webwinkel zoveel schoenen aanbieden. De keuze is daardoor groter, en zo valt er voor iedere portemonnee een prima paar heren schoenen te vinden.