Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

 Michael Kors sneakersNatuurlijk, want sneakers zijn echt niet alleen voor de warme zomermaanden bedoeld. Dat zie je overigens aan grote groepen jeugd, die dag in dag uit op moderne sneakers lopen. Waarom zou je overigens geen sneakers dragen in de herfst, als het toch ook nog vaak mooi weer is, of in de winter.

Sterker nog, er is een hele collectie sneakers die speciaal voor de winter of de herfst bedoeld zijn, en waar je echt niet bang hoeft te zijn dat je koude of natte voeten krijgt.

Nu is de wintercollectie en de herfstcollectie al weer enige maanden beschikbaar, zoals je in diverse schoenen winkels kunt zien, en natuurlijk ook op deze site.

Kenmerk van deze collectie is nu juist voor een deel de sneakers. En wat voor sneakers, want ze zijn weer volop in de mode.

Merken als Diesel, K-Swiss en Michael Kors, hebben zelfs een groot deel van hun collectie afgestemd op de steeds groter wordende vraag naar sneakers voor de herfst en winter. En ze zijn prachtig.

Niet alleen voor de jeugd, maar ook voor mannen en vrouwen.

Afgelopen zomerseizoen waren de witte sneakers helemaal hot. Vanzelfsprekend is wit nu niet direct een kleur voor de winter, voor het geval dat je je afvraagt waarom dan kun je bijvoorbeeld denken aan modder en strooizout.

De komende periode zijn juist zwarte sneaker hele de mode. En niet alleen zwart, maar ook in verschillende tinten grijs, en prints in diverse andere kleuren.

 

De trend blijft dus als het ware ook de komende koude en natte periode helemaal in de mode, alleen de kleuren zijn veranderd.

 

Ook en trend die het komende seizoen blijf, zijn de creepers. Dit zijn sneakers met een plateauzool. De trend heeft afgelopen zomer haar intrede gedaan, en blijft dus ook.

 

Overigens, mocht je toch bang zijn voor koude voeten. Er zijn zelfs sneakers met een wat dikkere voering, en als je de sneakers behandeld met een waterafwijzende spray hoef je ook niet bang te zijn voor natte voeten.