Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

Replay Sleehak BallerinaBallerina’s met sleehak, als vrouwen daar over praten, dan hoor je sommige mannen letterlijk en figuurlijk denken. Balletschoentjes met een hak? Ingewijden weten natuurlijk dat het hierbij helemaal niet om balletschoenen gaat, maar gewoon om zomerschoenen, die uitermate populair zijn.

Populair omdat het schoenen zijn die ook met warm weer makkelijk te dragen zijn, en dus ook erg comfortabel zijn. En, deze soort schoenen, is in alle soorten en maten te krijgen, en is een erg modieuze schoen.

Natuurlijk komt de naam ballerina’s met sleehak, van het feit dat ze toch wel afstammen van de balletschoen, alleen zit er een schuin aflopende, maar vlakke hak onder, de sleehak. Juist daardoor is deze schoen zo heerlijk comfortabel.

Er zit toch een hak onder, wat schoenen altijd toch wel een stuk eleganter maakt, maar tegelijkertijd die vlakke zool. En dat is ideaal om er op te lopen. Iets wat sommige dames toch wel missen aan de "normale" schoenen met een hak, wat soms best wel wiebelig is.

De Ballerina met sleehak is tegenwoordig omarmd door tal van grote modemerken op het gebied van damesschoenen, bijvoorbeeld door het gerenommeerd merk Gabor. Toch niet de minste zullen we maar stellen.

Ook Gabor kan dus Ballerina’s met sleehak leveren. Alleen dan toch wel met een stukje ontwerp van de schoenen. En dat is natuurlijk precies waar de moderne vrouw naar op zoek is.

Modern, trendy en toch comfortabel. Gabor is daarbij natuurlijk niet het enige merk dat Ballerina’s met sleehak heeft, want ieder groot modehuis op schoengebied heeft deze schoenen. Je kunt immers als modehuis niet achter lopen.

Je zult dan ook niet echt verbaasd zijn, dat je deze schoenen ook in onze webshop kunt aantreffen. En dat, al zeggen we het zelf, met een uitermate grote keuze.

Want we kunnen ballerina’s met sleehak van diverse grote en kleine schoenenmerken, in diverse kleuren, prints en designs. Overigens, voor de mannen die nog niet wisten wat dit voor schoenen zijn, ja we bieden ook balletschoenen aan.