Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

In de zomer is het heerlijk weer voor blotevoeten. Ook kan je dan weer verschillende leuke schoenen aan. Er is dan weer zo veel keuze. Zijn je voeten al klaar voor de zomer? Hier gaan we wat aan doen, op het gebied van voetverzorging. Je voeten zullen dan alsnog klaar zijn voor de zomer.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je voeten te laten verzorgen. Je kan tegen zweetvoeten elke dag je voeten goed wassen met zeep of paar keer per dag andere sokken aan trekken. Zodat je niet te veel vieze geurtjes in je sokken krijgt en dus ook geen stinkvoeten.

 

Voetverzorging voor de zomer

Ook kan je uiteraard naar de pedicure gaan om je voeten te laten verzorgen. De pedicure kan van alles met je voeten doen, zo kan je bijvoorbeeld je nagels laten knippen of eelt wat op je hak zit laten verwijderen.

Eelt kan je ook heel makkelijk zelf verwijderen, daar heb je makkelijke producten voor zoals van het merk Scholl. Als je het zelf gaat doen, zorg dan dat je voet een tijdje in een badje heeft gezeten zodat ze al wat week zijn. Als je voeten wat week zijn dan kan je het er makkelijker afhalen. En nagels knippen dat kan iedereen wel daar pak je gewoon een nagel schaartje voor of een nagel knipper.

Om je voet mooi te houden is het verstandigst om het wekelijks of maandelijks naar de pedicure te gaan of het gewoon allemaal zelf doen. Ook heb je een speciale crème voor eelt. Dat wil zeggen als je dat een paar keer in de week gebruikt dat het eelt vermindert en dat je voorkomt dat er nieuwe eelt lagen er boven op komen.

Ook is de nieuwe trend om je voeten in een bad met visjes te stoppen. De visjes die eten dan al je dode huidcellen en/of je huidschilfers op. Dit is misschien wel de meest natuurlijke manier van voetverzorging.