Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

Bijna een klassieker de Keen SeacampNatuurlijk wordt er vandaag de dag nog vaak gedacht dat sandalen voor jongens, een beetje oubollig zijn, maar of dat werkelijk zo is, dat durven wij op zomerschoen.nl toch wel te betwijfelen.

Natuurlijk worden er her en der nog sandalen voor jongens aangeboden, waarvan menig Opa zou denken dat het dezelfde sandalen zijn die hij vroeger droeg, maar het overgrote deel van het aanbod is compleet anders.

Zoals bijvoorbeeld de stoere sandalen voor jongens die wij in onze shop kunnen aanbieden. Daar is toch niets oubolligs meer aan? Vooral niet de sandalen met dichte neus.

 

Dat zijn allemaal comfortabele en zeer modieuze schoenen. De laatste trend.

Deze sandalen kunnen tegen ravotten en water

Jongens houden er immers van om lekker buiten te ravotten. Of het nu mooi weer is, of regenachtig, het maakt onze kinderen niet uit. Als de jongens maar lol hebben.

En wat is er nu fijner als je dat in de comfortabele sandaal kan doen. Heerlijk luchtig, en toch een goede schoen.

Met de juiste stoere sandalen voor jongens kunnen ze rennen en ravotten, bruine tenen krijgen, en natuurlijk makkelijk de schoenen uitdoen als ze even in een beekje willen springen. Als ze de sandalen al uittrekken natuurlijk.

Keen uneek

De nieuwste generatie uneek van keen, nu ook verkrijgbaar in jongensmaten

Waterdichte sandalen bestaan natuurlijk niet, maar wel schoenen waarmee de kinderen rustig het water in kunnen springen.

En het mooie van dit alles? Of je nu sandalen koopt met een dichte neus, die natuurlijk de tenen bij het ravotten wat beter beschermen, of de klassieke sandaal, ze zijn in alle soorten en maten te koop.

Neem maar eens een kijkje in ons aanbod voor jongens, en je zult ongetwijfeld een paar vinden waarmee jouw zoon ontzettend blij zal zijn. En natuurlijk ook in verschillende prints en kleuren, want het blijven immers jongens. En ze willen natuurlijk alleen die bepaalde kleur, of dat bepaalde motief.

Geox Kyle

 

En andere sandalen, zullen ze ongetwijfeld niet gaan aantrekken. Jongens zijn immers altijd wel een beetje stoer.