Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

Just Cavalli muil met hakDe trends betreffende zomerschoenen zijn dit jaar weer bijzonder. Nadat je weer een seizoen lang op je zomerschoenen van vorig jaar hebt gelopen, is het wel weer tijd voor wat nieuws. En dan ook echt iets nieuws, je wilt natuurlijk niet achterlopen als het om mode gaat.

 

Trends zomerschoenen

Natuurlijk kun je de zomerschoenen van vorig jaar nog prima gebruiken, maar nieuwe zomerschoen die voldoen aan de huidige trends zijn natuurlijk beter en vaak ook nog mooier ook.

Muiltjes zijn dit jaar weer helemaal hot, en dan vooral de zwarte met hoge hakken doen het goed bij de meeste outfits. Voor de wat relaxtere momenten kun je de muiltjes zonder hak dragen.

De granny pump’s zijn dit jaar bezig met een comeback, waren ze vorig jaar nog uit de mode, zo zijn ze er dit jaar zeker weer in. Vooral de felle kleuren zijn geweldig en doen het goed dit jaar.

De futuristische schoen zijn hot om hun vernieuwde uiterlijk, innovaties staat hier vooral bovenaan. De boodschap is duidelijk hoe gekker hoe beter, is normaal gek genoeg voor jou? Kies dan voor een basis kleur, zo hou je het simpel maar futuristisch.

Zomerschoen trends 2016

Dit seizoen draait het vooral om het combineren van verschillende culturen, kleuren, texturen, laagjes en levensstijlen. Cowboy boots, Mexicaanse sandaaltjes of wat dan ook als de kleuren en texturen een beetje bij elkaar passen dan is alles mogelijk.

Plateau of ook wel platform schoenen genoemd door de meeste mensen, ze waren vorig jaar helemaal hot en dit jaar zijn ze minstens net zo hot. Hoe hoger hoe beter, dit geldt jaar na jaar elke keer weer, maar hoe het wel een beetje normaal.

Voor bij het zwembad of het strand zijn dit jaar de slippers met bloem weer helemaal in. Je kunt natuurlijk een kant en klare slipper kopen, maar je kunt ook een standaard slipper kopen en deze zelfs hele pimpen met een kunststof bloem of iets anders.

Als je deze tips en trends volgt dan weet je zeker dat je voldoende blikken krijgt toegeworpen. De trends voor zomerschoenen zijn dit jaar weer verfrissend en uitdagend, de ene iets veiliger als de ander, maar toch zeker de moeite waard.