Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

witte all star van ConverseDat is weer zo'n vraag die we toch regelmatig van tevreden klanten krijgen. Een vraag die we ons helemaal kunnen voorstellen, want een passende outfit kan heel belangrijk zijn, maar ook een vraag die we eigenlijk onmogelijk voor een ander kunnen beantwoorden. Tenminste als je het goed bekijkt.

 

Natuurlijk staan, mits de rest van je outfit er ook helemaal op aansluit, witte sneakers bijzonder goed. Het lijkt wel, en dat kan toch eigenlijk ook wel weer als een antwoord op de vraag gezien worden, alsof witte sneaker wat minder casual staan. Het heeft, bijvoorbeeld onder een blauwe spijkerbroek, net eventjes een stukje extra. Maar, en dat is ook waarom deze vraag zo moeilijk te beantwoorden is, het hangt voornamelijk van je eigen smaak af.

Bovendien, witte sneakers kunnen erg goed staan, ze worden ook wel erg snel vies.

Als jouw smaak meer van de sneaker met print is, dan moet je dat natuurlijk zo gaan kopen. Het zijn immers jouw sneakers, die om jouw voeten zitten, en bij jouw kleding moeten passen.

Wat een ander ook er van zal vinden, je moet je in de kleding en de sneakers lekker voelen. En dat kan alleen jijzelf beslissen.

Heel veel prints

refresh dames sneaker met kleurrijke printAan de andere kant, als je dan toch voor een print wilt kiezen, dan heb je nogal wat keuzemogelijkheden. Een witte sneaker is immers een sneaker in wit, en niet meer. Als we het echter over prints gaan hebben dan zijn er sneakers in heel veel verschillende prints. Van simpel tot extravagant, van twee kleuren tot bont.

Dus het allerbelangrijkste, of je nu witte sneakers koopt, of op zoek gaat naar de juiste print.

Jij moet je lekker voelen in de sneakers, dus koop wat volgens jou het mooiste is.

Laat je dus niet misleiden door een andere, en kies de mode en de sneakers die bij jouw outfit passen, en dus bij jouw stijl.