Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

Dat is een vraag die we regelmatig toegestuurd krijgen, en dan gek genoeg vooral van vrouwen.

Dat bewijst wel weer dat vrouwen veel meer bezig zijn met de prijs, dan het mannelijke geslacht. Die kopen gewoon wanneer het uitkomt.

schoenen onlnine kopen in de aanbieding

 Er zit natuurlijk een groot verschil tussen enerzijds de prijs van schoenen, en dan met name voor zomerschoenen, tussen de uitverkoop, en aan het begin van het seizoen. Wil je er een beetje leuk bijlopen, of liever gezegd wel met de laatste trends lopen als het gaat om zomerschoenen, dan kunnen we je alleen maar aanbevelen om direct naar zomerschoenen te kijken, zodra deze in de shop beginnen binnen te druppelen.

En dat moet je dan ook weer eventjes goed in de gaten houden, want de verschillende zomerschoenen druppelen inderdaad binnen. Het is dus niet zo dat ineens alle zomerse schoenen in de webshop te vinden zijn. Vaak is dat al aan het einde van de winterperiode, vroeg in het voorjaar. Dus als de sneeuw nog valt, dan is het de beste tijd om naar zomerschoenen te gaan kijken. Dus eigenlijk al vrij snel na de opruiming, die vaak in januari plaats heeft.

Wat dat betreft, komt dat ook wel weer goed uit, want je kunt natuurlijk kijken of je in de opruiming nog een leuk paar op de kop kunt tikken. Is dat niet zo, wacht je nog eventjes om de nieuwste mode te kunnen bekijken.

Opruiming of normaal kopen?

De zomeropruiming heeft niet altijd veel zomerschoenen in de aanbieding. Gek genoeg zijn er veel leuke zomerschoenen in de zomeropruiming goedkoop te krijgen, als het een slechte en dus natte zomer is.

Precies zo'n zomer dus waarin je niet denkt aan nieuwe zomerschoentjes kopen.

Is het een goede zomer daarentegen, zijn de meeste zomerse schoenen al snel uitverkocht, en zijn er weinig zomerschoenen te vinden in de zomeropruiming.

Dus, om de vraag goed te beantwoorden...

Je kunt in de opruiming erg leuke schoenen vinden, maar het zijn nagenoeg altijd modellen van verleden jaar. Aangezien de mode ieder jaar weer anders is, en dat is vooral van toepassing op schoenen, loop je dus niet op schoenen die helemaal hot, hip en in zijn.

Wil je dat wel, dan moet je niet te lang wachten met het kopen van een nieuwe schoen. Hou er dus rekening mee dat er vaak twee seizoenen tussen zit. Dus eind winter komt de zomercollectie, eind voorjaar de herfstcollectie, en ga zo maar door.

Je betaald dan natuurlijk wel de volle prijs, en niet zoals in de opruiming slechts 30 tot 50% van die volle prijs.