Zomerschoenen, Slippers en Sandalen voor de zomer 2019

Een beetje jongen verbruikt wel een paar sandalen per seizoen, ten eerste groeien de voeten en snel ten tweede worden sandalen in de zomer meestal goed gebruikt. Het is dan zaak een afweging te maken:

1 paar relatief dure sandalen van een goed merk die tegen een stootje kunnen, of goedkope sandalen die je halverwege het seizoen vervangt.

Of wat als tegen het einde van de zomer de sandalen toch te klein blijken? Verder is tweede hands wellicht een optie

Hieronder een overzicht van goedkoopste merken voor jongens sandalen, dat overzicht wordt automatisch bijgewerkt op basis van de actuele gegevens op de website. In de top voor de voordeligste sandalen zien we vooral een aantal huismerken:  Marks en Spencer, Arrested (bristol), Columbia ( o.a. Perry Sport) en Quechua. Die laatste is een huismerk van de Decathlon en bied verbazingwekkend goede kwaliteit voor de prijs.

Zijn sandalen van duurdere merken als Teva en the north face beter? Vaak zie je dat de afwerking en de gebruikte materialen net een stap verder gaan de de goedkope merken maar een deel van het prijsverschil wordt zeker gemaakt door de naam en marketing.

{loaddf avg_merk q1=jongens q2=sandalen}

Bij het overzicht is uitgegaan van de gemiddelde gewone prijs, dus niet de eventuele lagere prijs bij een aanbieding. ook staan er alleen  sandalen van merken met minstens een paar sandalen in de collectie.

Nike is een wat vreemde vogel in het overzicht, het zijn meer badslippers dan sandalen.